Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmin galasında yaşadığı mutluluğu anlattı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit ile rol aldıkları Boğa Boğa filminin galasında konuştu. Yaşadığı mutluluğu paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, ''Bugün oğlumun 1. yaş günü ve onu kutladıktan sonra buraya geldim. Bir de İstanbul Film Festivali'nde filmimiz gösterime girdi. Çifte mutluluk yaşıyorum ben. Harbi çok mutluyum bugün.'' ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile ekranda yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni filmi Boğa Boğa ile de Netflix seyircisi ile buluşacak. Funda Eryiğit ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, Boğa Boğa filminin galasında duygusal anlar yaşadı.

"Boğa Boğa" filminin prömiyeri 42. İstanbul Film Festivali kapsamında gerçekleştirildi. Festivalin Ulusal Yarışma Bölümü'nde de yarışan film ile alakalı Kıvanç Tatlıtuğ, duygularını paylaştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; sözü 1 yaşındaki oğlu Kurt Efe'nin yaş gününe getiren Tatlıtuğ, "Çok enteresan bir tecrübe oldu. Bu rolü oynadığım için çok mutluyum. Keşif süreci, beraber kafa yormak, kafa patlatmak. Sette olağanın da çok üstünde serbest olabiliyor olmanın konforu da vardı. Onun yansıdığını düşünüyorum. Onur'a bir kez daha teşekkür ediyorum bu konforu sağladığı için. Söyleyeceklerim bu kadar... Ayrıca son olarak şunu söylemek istiyorum; Bugün oğlumun 1. yaş günü ve onu kutladıktan sonra buraya geldim. Bir de İstanbul Film Festivali'nde filmimiz gösterime girdi. Çifte mutluluk yaşıyorum ben. Harbi çok mutluyum bugün." ifadelerini kullandı.