Kıvanç Tatlıtuğ ve Uraz Kaygılaroğlu'na teklif gitmişti... Kral Kaybederse hakkında flaş karar!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabının diziye uyarlanacak olması ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Uraz Kaygılaroğlu'na teklif götürülen Kral Kaybederse dizisinin çekimlerinin ertelendiği ortaya çıktı. Haberi duyanlar büyük şaşkınlık yaşadı.

İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız gibi kitapları ekranlara uyarlanan Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse adlı yeni projesi herkesi heyecanlandırdı. Kral Kaybederse için Kıvanç Tatlıtuğ ile Uraz Kaygılaroğlu'na teklif götürülmüştü. Yakın uyandıran proje ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserini ilk olarak O3 Medya Erkan Petekkaya için 2017 yılında yazdırmış ancak senaryo istenen şekilde çıkmayınca proje rafa kaldırılmıştı. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu, Onur Güvenatam'la OGM Pictures'a ortak olduktan sonra yeniden raftan indirildi. Rol Kenan İmirzalıoğlu'na sunuldu ancak dizi projesinde rol almak istemedi.

Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ OGM Pictures'la anlaştı. Tatlıtuğ'a sunulan projeler arasında Kral Kaybederse de vardı. Ancak çıkan senaryo Kıvanç Tatlıtuğ'un içine sinmedi ve projeden ayrılma kararı aldı.

Çöp Adam dizisinde oynamayı kabul etmeyen "Biraz daha dinlenmek istiyorum" diyen Uraz Kaygılaroğlu'na Kıvanç Tatlıtuğ ayrıldıktan sonra "Kral Kaybederse"nin teklif edileceği düşünüldü. Ancak dizinin senaryosu üzerinde çalışmalar devam ettiği için başarılı oyuncuya teklif gitmedi.

Diziyle ilgili son bilgiler ise şu yönde; Star TV ile içerik anlaşması yapan yapımcı Onur Güvenatam kanalla beraber projeyi seneye erteledi.