Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix dizisine konuk oluyor

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un konuk oyuncu olarak yer aldığı Netflix dizisi Into the Night'in 2. sezonuna çok az bir süre kaldı. Seyirciler ise İnto the Night ile bilgi toplamaya çalışıyorlar. İnto the Night ile ilgili tüm bilgileri haberimizde derledik.

Netflix'in eylül ayında başlayacak olan dizileri arasında İnto the Night de bulunuyor. Belçika'nın ilk orijinal Netflix dizisi olan İnto the Night, ikinci sezonuna 8 Eylül'den itibaren başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un 2. sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacağı diziyle ilgili en çok merak edilen, projenin yeni sezonunda seyirciyi hangi hikayelerin beklediği.

Into the Night yeni sezon hakkında tüm bilgileri haberimizde derledik:

INTO THE NİGHT YENİ SEZON KONUSU

Dizinin ilk sezonunda; bir uçak yolculuğu esnasında kaotik bir ölüm hikayesinin içerisine düşen ekip, yeni sezonda aksiyon açısından bol sahneler olacak.

Yeni sezonda karakterler, ilk sezonda yetişmeye uğraştıkları sığınağa sonunda ulaşmış oluyorlar. Fakat kendilerine verilen sinyaller, geldikleri bu sığınakların güvenli olmadığını gösteriyor ve çatışma yaşayacakları yeni karakterlerin varlığını gösteriyor.