Kıvanç Talu'yla Beril Talu hakkında şoke eden iddia! ''Bir proje var'' diyerek...

Kıvanç Talu ile Beril Talu hakkında yeni gerçekler ortaya çıktı. 150 milyon liralık vurgun yapan ve tutuklanan çiftten Kıvanç Talu'nun, kuaförünü de dolandırdığı iddiası gündeme geldi.

Var Böyle Tipler adlı sosyal medya kanalıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapmışlardı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılan Kıvanç Talu ile Beril Talu, adli makamlarca 5 Ocak 2024 günü tutuklanmıştı.

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; Talu çifti hakkında yürütülen soruşturmada yeni gerçekler ortaya çıktı. Kıvanç Talu'nun kuaförünü de dolandırdığı iddiası soruşturmaya damga vurdu.

İddiaya göre; Şişli Nişantaşı'nda kuaför salonu bulunan Ali K. isimli kişi, Talu çifti hakkında şikayette bulunmak için savcılığa başvurdu.

Talu çiftiyle Nişantaşı'ndaki iş yerinde tanıştığını belirten Kuaför Ali K. suç duyurusunda; 24 Ekim 2022 günü yeğeninin evinde misafirlikte olduğu esnada Instagram'dan Kıvanç Talu'nun kendisine mesaj attığını, önce hal hatır sormak amacıyla yazdığını söyleyen Kıvanç Talu'nun ardından kendisine "Bir proje var" diyerek teklifte bulunduğunu söyledi.

KUAFÖRE ORTAK ETME VAADİYLE 7 BİN DOLARLIK YALAN

İddiaya göre Anadolu yakasında bulunan Bağdat Çaddesi Çiftehavuzlar'da bir dükkan açmak istediğini söyleyen Kıvanç Talu, Ali K.'ya da birlikte çalışmak istediğini söyleyerek kendi dükkanında çalışmasını teklif etti.

Ali K., kuaför dükkanı bahanesiyle kandırıldığını söyleyerek Talu çiftine 31 Ekim 2023 günü elden 7 bin dolar (224 bin Türk lirası) kaptırdığını ileri sürdü.

Müşteki Ali K.'nın kuaför dükkanına ortak etme vaadiyle kendisini dolandıran Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkındaki şikayeti sonrası yeni bir soruşturma açıldı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayetin yapıldığı yer itibariyle dosyayı yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.