Kıvanç Hollywood yolcusu

Şöhretini yurtdışına taşıyan ve şimdiye kadar Ortadoğu’da çok ciddi bir kitlesi olan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni film projesiyle Amerika’ya açılmaya hazırlanıyor.

Recep ASLAN  

Kıvanç Tatlıtuğ, reklam yüzü olduğu markanın basın toplantısını eşi Başak Dizer’in mekânı olan Nişantaşı’ndaki Room+Rumors’da gerçekleştirdi. Yakışıklı oyuncu, gerçekleştirdiği sohbet esnasında yurtdışına açılacağının müjdesini verdi. Tuba Büyüküstün ile birlikte rol aldığı 'Cesur ve Güzel' dizisinin bitmesinin ardından oyuncu,  yabancı bir filmle beyazperdeye döneceğini duyurdu. Yeni projesi hakkında çok fazla açıklama yapmaktan kaçınan yakışıklı oyuncu, "Yabancı bir film olacak. Bunun için Amerika'da bir buçuk ay kadar kalacağım. Bugünlerde bunun heyecanını yaşıyorum. 

Tek Türk oyuncuyum 

Film hakkında pek detay veremiyorum. Yapım ekibiyle bununla ilgili konuşmadık" diye açıklama yaptı. Hemen hemen her türü içinde barındıran bir proje olduğunu söylemeden geçemeyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Ama tek Türk oyuncu olacağım" diyerek toplantısını bitirdi. 

Yoğunluktan dert yandı!

Saçlarının bakımı zor olduğu için kestirdiğini ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ, ''Kendime doğru düzgün vakit ayıramıyorum desem yeridir sanırım. Eve gidebiliyor musunuz diye sorsanız daha iyi bir soru olur doğrusu'' diyerek yoğun 

temposunu anlattı.