Kısmetse Olur Erhan Saffar ne iş yapıyor, mesleği ne? Kısmetse Olur Erhan Saffar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kısmetse Olur uzun bir aranın ardından bugün izleyicisiyle buluşuyor. Kısmetse Olur yarışmacıları arasında yer alan Erhan Saffar da giyinişi ve konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Kısmetse Olur Erhan mesleği ne, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Erhan kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Erhan Saffar Kısmetse Olur programı ile büyük dikkat çekti. 2017 yılında yayından kaldırılan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ismiyle YouTube ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkıyor. Yarışmacılar arasında büyük dikkat çeken Erhan Saffar ile ilgili de araştırmalar devam ediyor. Peki, Kısmetse Olur Erhan Saffar kimdir, mesleği ne, kaç yaşında?

KISMETSE OLUR ERHAN SAFFAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NE?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı yarışmacılarından Erhan Saffar 1990 yılında dünyaya geldi. Asıl mesleği pırlantacılık olan Erhan Saffar modellik de yapıyor. 'En İyi Benim' ve 'Doya Doya Moda' programlarına daha önce katılan Erhan Saffar, yarışmadaki tanıdık yüzlere arasında yer alıyor. Öte yandan Erhan'ın Instagram hesabında 12 bin takipçisi bulunuyor.

Tarzı ve giyiniş şekliyle büyük dikkat çeken Erhan Saffar Instagram'da "erhansaffar" kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor.