Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı'nın büyük değişimi... Estetik sonrası bambaşka biri olan Ceyda bir de anne oldu

Bir dönemin en popüler programlarından olan Kısmetse Olur'un fenomen isimlerinden Ceyda Kırıcı, yaşadığı aşklarla uzunca bir süre konuşuldu. Daha sonra Esra Erol'un evlenme programına katılarak aradığı eşi bulan Ceyda Kırıcı anne oldu. Kısmetse Olur Ceyda'nın büyük değişimi ise sosyal medyada gündem oldu.

Kanal D'de ekrana getirilmiş olan Kısmetse Olur programı yarışmacıları ile halen daha gündeme geliyor. Kısmetse Olur'da Adnan ile yaşadığı aşkla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ceyda Kırıcı, ağlama krizileri ile hafızalarda yer edindi. Ceyda Kırıcı, Kısmetse Olur'un bitmesinin ardından Esra Erol'la Evlen Benimle adlı izdivaç programına katıldı ve eş aramaya devam etti.

Ceyda Kırıcı aradığı aşkı Esra Erol'la Evlen Benimle programında buldu. Ceyda ile Mustafa Tuncay evlendi. Ceyda Kırıcı ile Mustafa Tuncay, geçtiğimiz aylarda ilk bebeklerini kucağına aldı. Sosyal medyayı aktif kullanan ve fenomenlik yapan Ceyda'nın yıllar içindeki değişimi ise dikkatlerden kaçmadı.

KISMETSE OLUR CEYDA KIRICI SON HALİ

Yüzünde fiziğinde büyük değişimler geçiren Ceyda Kırıcı'nın son hali herkesi şaşkına çevirdi. Kısmetse Olur Ceyda son hali ile gündem oldu. İşte Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı son hali;