Kısmetse Olur 2022 Cansel kaç yaşında, Instagram hesabı ne? Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu kimdir, nereli?

Bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur yeniden izleyicisiyle buluştu. Kısmetse Olur Cansel de bu yılın en dikkat çekici isimleri arasına girmeyi başardı. 2017 yılında yayından kaldırılan program YouTube üzerinden yeni sezonuna başladı. Peki, Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kısmetse Olur Cansel ne iş yapıyor, Instagram hesabı nedir?

YouTube üzerinde yeniden izleyicisiyle buluşan Kısmetse Olur: Aşkın günü büyük ilgi gördü. Kısmetse Olur Cansel Instagram hesabı, yaşı ve mesleği de izleyicilerin merak ettiği konulardan bir tanesi oldu. Peki, Kısmetse Olur 2022 Cansel kaç yaşında, aslen nereli? İşte hayatı hakkında merak edilenler...

KISMETSE OLUR CANSEL AYANOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İzleyicileriyle yeniden buluşan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu 1997 yılında dünyaya geldi. Şu an 25 yaşında olan Cansel Ayanoğlu Aslan burcu olduğunu ifade etti. Pembe rengini çok sevdiğini dile getiren Ayanoğlu estetisyen olarak çalıştığını söyledi.

İstanbul'da yaşayan genç kadın "Bir erkekte aradığım şey yakışıklılık ve zekâ. Ee tabi para olmadan da olmaz. Maddiyat benim için çok önemli. Adam gibi adam olmalı ve beni sahiplenmeli. Kıskançlığı severim." sözleriyle kendini tanıtıyor.

KISMETSE OLUR CANSEL INSTAGRAM HESABI

Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel'in Instagram hesabı da izleyicilerin merak ettiği konulardan bir tanesi. 'cansel.ayanoglu' kullanıcı adıyla Instagram'da paylaşımlarda bulunan yarışmacının 15 binden fazla takipçisi var.