Kısmetse Olur Aycan Varış, arkadaşının eski eşiyle evleniyor! Sosyal medya çalkalandı

Kısmetse Olur yarışması ile adını duyuran Aycan Varış, yakın dostu Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk'tün evlilik teklifi aldı. Burak Öztürk, sevgilisi Aycan Varış'a Hakan Altun'u dinlemeye gittikleri gece teklifte bulundu. Varış'ın yakın arkadaşının eski eşiyle evlilik kararı almadı sosyal medyayı çalkaladı.

Bir döneme damgasını vuran, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kısmetse Olur programının en çok konuşulan isimlerinden olan ve şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Aycan Varış, yakın arkadaşı olan Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evleniyor.

KISMETSE OLUR AYCAN VARIŞ, ARKADAŞININ ESKİ EŞİYLE EVLENİYOR

Aycan Varış ile sevgilisi Burak Öztürk geçtiğimiz akşam Hakan Altun'un sahnesine gitti. Öztürk, burada Aycan Varış'a evlilik teklifinde bulundu. Sevgilisinin bu teklifine 'evet' diyen Varış'ın büyük bir mutluluk yaşadığı öğrenildi.

Sema Bayraktar, eski eşi Burak Öztürk ile evlilik kararı alan yakın arkadaşı Aycan Varış'a ateş püskürdü: Eşimi evine alıp bana video attı

Aycan Varış'ın, yakın arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evleniyor olması tepkiyle karşılandı. Varış'ın yakın çevresine, "Benim bir yanlışım yok. Onlar zaten boşanmış" dediği öne sürüldü.

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kız kardeşi Sema Bayraktar, 2017'de Burak Öztürk ile evlenmiş ancak kısa süre sonra boşanmıştı.