Kısmetse Olur 26 Mart Pazar kim elendi Kanal D'de açıklandı

Kısmetse Olur'da dün akşam eleme yapıldı. 26 Mart Pazar akşamı yapılacak Kısmetse Olur finalinde kim elenecek merak konusu.

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar kim elendi Kanal D'de. Kısmetse Olur’un 26 Mart tarihinde yayınlanacak olan bölümünde Aycan ile Onur arasında yaşanacak barışmadan çok Tankut’un başına gelecek olan kötü olay gündem olacak. Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde evde bir ilk yaşanıyor. 

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta birinci olan isimler Melis ve İlkay oldu. Damat adayından daha fazla oy alan Melis'in birinci olması Onur'un evden gitmesine neden olacaktı. Beklenmedik bir anda ortaya çıkan Tankut ise Onur yerine kendisini öne atarak yarışmadan ayrılmak istedi. 

Aycan ve Onur'un yeni bir araya geldiğini düşünen Tankut, Onur'un yarışmaya devam etmesini istediğini belirtti. Tankut'un Kısmetse Olur'daki durumu ne olacak merak konusu.

Seda Akgül bu durumu şu sözlerle açıklıyor, "Bu koca yürekli adam şuanda dışarıda ne yapıyor? Kısmetse Olur tarihinde bir ilk! Olmadı! Olamazdı..."diyor ve ardından herkes gözyaşlarına boğuluyor!