Kısa film tadında moda şov

Pandemi nedeniyle modaseverlerle dijitalde buluşmaya hazırlanan ‘Fashion Week İstanbul'da koleksiyonlar, modacıların başrolünde olduğu kısa filmlerle tanıtılacak.

Fashion Week Istanbul, bu yıl 13-16 Nisan tarihleri arasında moda severlerle buluşacak. İstanbul'un evrensel ve birleştirici yönünden ilham alarak çok sesli bir atmosfer sunacak moda haftası dijital olarak gerçekleşecek. Koleksiyonlar bu kez kısa filmlerle karşımıza çıkarken, kısa filmlere imza atan yaratıcılar da başrolde olacak. Moda haftası kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar 30 şovla modaseverlerin karşısına çıkacak.

Fashion Week İstanbul, 13-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

SANATLA BULUŞUYOR

Bu sezon aralarında Çiğdem Akın, Cihan Nacar, Dıce Kayek, Tagg, Lug Von Sıga, Hakaan Yıldırım, Hatice Gökçe, Mehmet Emiroglu, Mehtap Elaidi, NEDO by Nedret Taciroğlu, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özgür Masur İstanbul, Özlem

Kaya ve Özlem Süer'in bulunduğu tasarımcılar modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerde koleksiyonlarını sergileyecekler. İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen etkinlik, Fashion Week'in resmi hesabı üzerinden takip edilebilecek.