Hayranları sevinçten deliye dönecek! Kırmızı Oda'nın yıldızı aylar sonra setlere geri dönüyor!

Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya'nın yeni projesi hayranları tarafından merak ediliyordu. Ünlü oyuncu kendisine gelen tekliflerin arasından değerlendirme yaparak kararını verdi. Petekkaya, TRT Dijital'de yayınlanacak olan Son Gün isimli dizide izleyici karşısına çıkacak. Dizinin adı ilk olarak Ben Ölmeden Önce olarak kararlaştırılmış, ancak daha sonrasında değişikliğe gidilmişti.

Geçen sezon final yapan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteriyle gönüllere taht kuran Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu. Kırmızı Oda'nın ilk sezonunun sonunda diziden ayrılan ve final öncesinde kadroya katılan ünlü oyuncu Gold Film'in TRT Dijital için hazırladığı Son Gün isimli dizide oynayacak.

ADRESİ BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erkan Petekkaya'nın yeni projesi belli oldu.

Ünlü oyuncu Gold Film'in TRT Dijital için hazırladığı Son Gün isimli dizide oynayacak.

DİZİNİN ADI DEĞİŞTİ

Dizinin adı ilk olarak Ben Ölmeden Önce olarak kararlaştırılmış, ancak daha sonrasında değişikliğe gidilmişti.

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970'te Elazığ'da doğdu. Diyarbakırlı oyuncu, çocukluğunu İstanbul'da geçirdi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı eğitim gördü.

2021 yılında TV8'de Kırmızı Oda dizisinde Diyarbakırlı Delikanlı Sadi karakterini canlandırmıştır. Karakter çok sevilince aynı karakter ile aynı yapım şirketinin TV8'in diğer dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine de konuk olarak katılmıştır.

2 Kasım 2021 tarihinde Star TV'de yayına başlayan, başrollerini Nehir Erdoğan ile paylaştığı Sana Söz dizisinde cinayet büro amiri Ömer Duran'ı canlandırmış fakat dizi kısa ömürlü oldu ve 7. bölümüyle ekranlara veda etti.