'Acun Ilıcalı kovdu' haberlerini gören Erkan Petekkaya ateş püskürdü: En pis küfürleri size gönderiyorum

TV8'de yayınlanan bir ödül töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasının ardından Acun Ilıcalı'ya yönelik sert bir çıkışta bulunan Erkan Petekkaya, yaşananların ardından Kırmızı Oda dizisinden ayrıldı. Petekkaya, hakkında ''Acun Ilıcalı kovdu'' haberlerini görünce sosyal medya hesabından isyan etti. Petekkaya, haberi yapan sayfayı paylaşıp ''En pis küfürleri size gönderiyorum'' ifadelerini kullandı.

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da Sadi karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Erkan Petekkaya yine aynı kanalda düzenlenen ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülü 'Peşimde' şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesine tepki göstermişti.

Petekkaya, "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullanmış daha sonra paylaşımını silmişti.

Erkan Petekkaya aldığı tepkilerin ardından yeni bir paylaşımda bulunarak "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" demişti.

Yaşananların ardından Erkan Petekkaya geçtiğimiz gün hakkında yapılan bir haberi görünce adeta çileden çıktı. Haberde "Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu" ifadelerini gören Petekkaya, sert tepki gösterdi.

Erkan Petekkaya kendi sayfasında paylaştığı fotoğrafın altına, "Ben hiç bir yerden kovulmadım! Ahlaksız haberciler terbiyesizliğin son noktaları ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar. Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edeceğim. Allah belanızı versin bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter! Ne Acun'u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin. Zavallılar gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum. Hayırlısıyla Allah yüreğinize iyilik versin" ifadelerini kullandı.