Show TV'nin beklenen dizisinden haber geldi! Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya başrolde!

Show Tv'nin yeni ve iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti'nden beklenen haber geldi. Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin çekimleri başladı...

Show Tv'nin yeni dizi Kızılcık Şerbeti'nin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Senaryosunu ise Melis civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç üstleniyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin hazırlıkları büyük bir heyecanla devam ediyordu. Sonunda beklenen haber geldi.

Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı ve kadrosunda usta oyuncular Füsun Demirel ile Settar Tanrıöğen de bulunduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, uzun süredir medyanın gündeminde yerini alıyordu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde; iki farklı dünya görüşü olan ailelerin çocuklarının mutlulukları için hayatlarını birleştirmek zorunda kalmaları konu ediniyor. Sosyal açıdan farklı ailelerin bir araya geldiklerinde karşılaştıkları zorlukları, ilişkilerin sonraki gelişimini ve karşılıklı anlayış sürecinde neler olduğunu ortaya koyan hikayeler sunulacak.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Meliha karakteri ile gönülleri yeniden fetheden Evrim Alasya yine başrolde karşımıza çıkıyor.

Ayrıca Akrep dizisindeki performansı ile de büyük beğeni toplayan Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekrana dönüyor.