Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz'ün eski mesleğini duyanlar inanamadı! Oyunculukla hiç ilgisi yok

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana getirilen Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Kumru karakteri ile büyük beğeni toplayan Aslıhan Gürbüz'ün eski mesleğini duyan inanamıyor. Oyunculukla ilgili olmayan Aslıhan Gürbüz'ün muhasebecilik yaptığı ortaya çıktı.

Yahşi Cazibe dizisi ile dikkatleri üzerine çeken ardından Ufak Tefek Cinayetler'de hayat verdiği Merve karakteri ile kariyerini sağlamlaştıran Aslıhan Gürbüz şimdilerde TV8'in en popüler yapımlarından olan Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterine hayat veriyor.

Rol aldığı her projede oyunculuğunu konuşturan Aslıhan Gürbüz'ün oyunculuk kariyerinden önceki mesleği ortaya çıktı. Muhasebe eğitimi alan Aslıhan Gürbüz'ün bir dönem muhasebecilik yaptığı öğrenildi. Gürbüz'ün oyunculuktan önce muhasebecilik yaptığını duyanlar inanamadı.

3 sakatlık ve 4 ameliyat geçiren Aslıhan Gürbüz, yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı: 'Dile kolay 2 bel fıtığı ameliyatı, 2 adet köprücük kemiği platini takma-çıkarma, 1 adet fizik tedavisi, 7 ay süren donuk ve çatlak omuz, bir adet diz kapağında kemik iliği ödemi ve menüsküs yırtığı ve yıllar önceki trafik kazamdan yadigar boyun düzleşmem. Şimdi yazarken bile nefessiz kalıyorum'