Bu sefer güldürürken düşündürecek! Kırmızı Oda'nın Doktor Hanımı Binnur Kaya yeni projesiyle çok şaşırtacak!

Show TV'nin yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Osman Taşçı'nın oturduğu yeni dizi Güzel Günler çok yakında seyircisi ile buluşacak. Dizinin başrolünde ise bizi çok şaşırtacak bir isim bulunuyor. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanımı Binnur Kaya. Usta oyuncu Binnur Kaya yeni projesiyle çok şaşırtacak. Bu sefer güldürürken düşündürecek...

Show Tv'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Güzel Günler'in ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği yeni dizinin başrolünde ise Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Doktor Hanım karakteri ile büyük beğeni toplayan Binnur Kaya yer alıyor. Binnur Kaya bu sefer düşündürürken güldürecek.

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Şahika rolüyle oldukça büyük kitleler elde eden ünlü oyuncu, Yabancı Damat, Aramızda Kalsın, Türk Malı gibi dizilerde sergilediği başarılı performanslarla geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda isimli dizide, Doktor Hanım karakterini canlandıran ve bu rolüyle oldukça ses getiren oyuncu, yeni sezonda bambaşka bir proje ile karşımıza çıkıyor.

Güzel Günler'in oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bulunuyor. Dizide; Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler gibi isimler yer alıyor.