Kırmızı Oda'nın Boncuk'u Burcu Biricik'in veda mesajı

TV8'in en başarılı yapımlarından olan başrollerinde Binnur Kaya ve Burak Sevinç gibi isimlerin rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile senaryoya renk katan Burcu Biricik, diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınlayan Burcu Biricik, 'Benim canım Boncuk'um sen hep yanı başımda sağımda solumda duracaksın seni hayatta yalnız bırakmam' ifadelerini kullandı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından televizyona uyarlanan ve gerçek hayat hikayeleri ile izleyenleri derinden etkileyen Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile izleyici karşısına çıkan Burcu Biricik, oyunculuk performansı ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Evlenip Hollanda'ya gitmesinin ardından yalnızlıktan dolayı sanrılar görmeye başlayan hayalinde kurduğu Can'a aşık olan Boncuk'un hikayesi herkesi derinden etkiledi. Diziye dahil olduğu ilk gündem bugüne kadar oyunculuğunu konuşturan Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisine veda etti. Boncuk karakterinin diziden ayrılması Kırmızı Oda hayranlarını üzdü.

Burcu Biricik sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla Kırmızı Oda dizisine veda etti. Biricik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Benim canım Boncuk'um sen hep yanı başımda sağımda solumda duracaksın seni hayatta yalnız bırakmam artık ve diğer bütün Canım Boncuk Kadınlarım bilin ki hiç biriniz, hiç birimiz yalnız değiliz. Bizi SEVGİ kurtaracak! Ş̧ahane bir 10 haftaydı benim için sizi seviyorum.'