Kırmızı Oda'dan Kefaret dizisine sürpriz transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın rol aldığı Kefaret dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak TV8'de ekrana getirilen Kızı Oda dizisinde Alya'nın annesi Süreyya olarak izleyici karşısına çıkan Melis Cemre Çınar Kefaret'e transfer oldu.

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda'da Alya'nın annesi karakteri ile hafızalarda yer edinen Cemre Melis Çınar oyunculuk performansı ile tam not almıştı. Kırmızı Oda'dan sonra proje tekliflerinde artış olan Melis Cemre Çınar'ın yeni adresi belli oldu.

Melis Cemre Çınar, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Kefaret dizisinin kadrosuna dahil oldu. Güzel ve başarılı oyuncu Melis Cemre Çınar Kefaret dizisinde 12. bölüm itibariyle Avukat Berna Dündar karakterine hayat verecek.

MELİS CEMRE ÇINAR KİMDİR?

Oyuncu, yönetmen yardımcısı, sahne tasarımcısı, metin yazarı. 13 Mayıs 1991, Ankara doğumlu. Toros Koleji’nden sonra Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümünden mezun oldu. 2005 senesinden bu yana oyunculuğu sürdüren Melis Cemre Çınar, uzun süre dans dersi aldı. Mask-kara Tiyatrosu’nda oynadı. Aynı zamanda çok iyi Kick Box sporcusudur.

Bunların yanı sıra yardımcı yönetmenlik, dublaj ve sahne tasarımı ve metin yazarlığı gibi birçok alanda görev aldı. Kamera karşısına 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Cariye rolüyle geçmişti. 2019’da ekranlara gelen dizisinde Melis karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Diziler:

Kırmızı Oda - 2020

Yaralı Kuşlar (Melis, 2019)

Bir Umut Yeter (2018)

Kaçak Gelinler (2014)

Elif (Arzu, 2014)

Arka Sokaklar (Aslı, 2014)

Muhteşem Yüzyıl (Cariye, 2013)

Rol Aldığı Sinema Filmleri:

İçimdeki Hazine (Sema, 2018)

Cenaze İşleri (Serpil, 2017)