Kafalar karman çorman... Kırmızı Oda'da serüveni kısa süren Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesi havada kaldı!

Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Mitra karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Melisa Aslı Pamuk Bein Connect ekranlarında yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde oynamıştı. Dizinin ilk sezonunun bitmesinin hemen ardından ikinci sezon beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan bomba bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu ikinci sezonla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya ''Hiç sorma, ben de bilmiyorum. Hiç anlamadım ben de...'' şeklinde cevap verdi.

2 sezon süren Kırmızı Oda'nın son sezonunda Mitra karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesi Hayaller ve Hayatlar dizisinin ilk sezonu sona erdi. İkinci sezonu bekleyen seyircilere Pamuk'tan kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili soruları cevaplayan ünlü oyuncu konu hakkında bilgisi olmadığını ve bu süre zarfında dinlenerek vakit geçireceğini bildirdi.

2. SEZON İÇİN BOMBA AÇIKLAMA!

Hayaller ve Hayatlar dizisinin ilk sezonunun bitmesinin hemen ardından ikinci sezon beklenirken Melisa Aslı Pamuk'tan bomba bir açıklama geldi.

"HİÇ SORMA, BİLMİYORUM"

Ünlü oyuncu ikinci sezonla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya "Hiç sorma, ben de bilmiyorum. Hiç anlamadım ben de..." şeklinde cevap verdi.

TATİL YAPACAK

Melisa Aslı Pamuk 2. sezon hakkında bilgisi olmadığını ve bu süre zarfında dinlenerek vakit geçireceğini bildirdi.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde doğdu. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX'ta yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir.