Kırmızı Oda Kumru gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Kumru kimdir?

Cuma akşamlarının sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Geçmişin intikamı peşinde koşan Kumru'nun canına kıymak istemesi Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Kırmızı Oda Kumru gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Kumru kimdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Kırmızı Oda izleyicisini ekrana kilitleyecek. Dizinin yeni fragmanında geçmişin intikamı peşinde koşan Kumru'nun canına kıymak istemesi damga vurdu. Peki, Kırmızı Oda Kumru gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Kumru kimdir?  

KIRMIZI ODA KUMRU KİMDİR?

Kumru, Kırmızı Oda dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Kumru, eski sevgilisi Yavuz ile İstanbul'a geliyor. Kumru ve Yavuz, Yavuz'un dayısının oğlu Metin evinde kalmaya başladılar. Metin, Kumru'ya Yavuz göndermesini ve kendisi ile kalmasını istediğini söylüyor. Yavuz, Kumru'yu bir adamın evine bırakıyor.

Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) eşi (Fahri Bülent Seyran) ve kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) aniden saldırmış, sonrada baygınlık geçirmişti.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterine hayat veriyor. Gürbüz, 16 Şubat 1983'de Çanakkale'de doğdu. Lisede bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisinde ünlenmiştir. Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise Halime Sultan karakterlerini canlandırmıştır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden Merve Aksak'ı canlandırdı.