Kırmızı Oda'da Erkan Petekkaya 'Delikanlı Sadi' rolüyle oyunculuğunu konuşturdu

TV8 ekranlarının fenomen yapımları arasına adını yazdıran başrollerini Binnur Kaya, Burak Sevinç ve Tülin Özen'in paylaştığı Kırmızı Oda dizisi 22. yeni bölümü ile ekrana getirildi. Konuk oyuncularla dizinin reytingine reyting katılmaya devam ediliyor. Kırmızı Oda 22. bölümünde Erkan Petakkaya diziye konuk olan isim oldu. Bir mafya babası olan Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya oyunculuk performansı ile alkış topladı.

Başrollerinde Binnur Kaya, Burak Sevinç ve Tülin Özen gibi isimlerin rol aldığı Kırmızı Oda, cuma akşamları izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İnsanların gerçek hayatlarından yaşadığı olayların televizyona aktarıldığı dizi Kırmızı Oda'ya Erkan Petekkaya konuk olarak dahil oldu. 

Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'nın yayınlanan 22. bölümünde oyunculuk performansı ile herkesi büyüledi. Ünlü oyuncu en çok konuşulan isimlerden oldu.

Kırmızı Oda 22. bölüde; Bir süredir iyi olmadığı söylenen ve lakabı Delikanlı Sadi olan mafya babası kliniğe gider. Sadi, Doktor Hanım ve Doktor Piraye'yi ilk bakışta korkutacaktır. Lüks ve karanlık bir hayatı var gibi görünen Sadi'nin belindeki silah doktorlara korkuyu yaşatan detay oldu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sadi panik atak krizi geçirirken Doktor Hanım ona kendine has tedavi yöntemleri ile yardım oldu.