Kırmızı Oda Boncuk'un hikayesi dikkat çekiyor

Boncuk, ilk kez Kırmızı Oda'nın 14. bölümünde Doktor Hanım'a geldi. Emiş insanlar ile birlikte yaşayan ve bu ermiş kişileri sadece kendisinin görebildiği danışan olan Boncuk'un hikayesi devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Kırmızı Oda'ya dahil olan Burcu Biricik, canlandırdığı Boncuk karakteri ile dikkatleri çekti. Başarılı performansı ile izleyicilerin takdirini toplayan Burcu Biricik'in Boncuk karakteri ile ilgili aramalar da hız kazandı. 

KIRMIZI ODA BONCUK KİMDİR, HİKAYESİ NEDİR?

Doktor Hanım'a hikayesini anlatmaya başlayan Boncuk evli ve Hollanda'da yaşamaktadır. Birgün marketten geldikten sonra malzemelerini dolaba yerleştirirken bir anda karşısında 3 tane ermiş amcanın oturduğunu görür. Kısa bir şaşkınlıktan sonra onları dinlemeye ve onlarla konuşmaya başlayan Boncuk'a, kocasından hayır gelmediğini, kendisine yeni bir koca getireceklerini söylerler.

Ermişlerin kendisini götürmek istemesi halinde kocasının kızmasından çekinse de ermişlerin sözünün üstüne söz söylenmeyeceğini de biliyor.

Kocası bir akşam eve geldiğinde Boncuk'u süslenmiş ve hazırlanmış bir vaziyette buluyor. Kocasının "Bu ne hal, neden hazırlandın?" sorusuna ise ermişlerin kendisini başka kocaya vereceğini ve beklediğini söylüyor. Boncuk'un eşi, Boncuk'u doktora getirmeye karar veriyor. Doktor Hanım'ın kendisini dinlediğine ve anladığına inanan Boncuk seanslarına devam ediyor.