Kırmızı Oda Alya'nın gerçek hikayesi nedir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek hazırlanan dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı.

Kırmızı Oda'nın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Kırmızı Oda 7. bölümünde Alya'nın sahneleri öne çıkıyor. Melisa Sözen'in hayat verdiği karakterin gerçekte kim olduğu merak edilirken, Alya'nın İstanbullu Gelin'de de anlatılan Yaz karakteri olduğu da iddia ediliyor. 

KIRMIZI ODA ALYA'NIN GERÇEK HİKAYESİ NEDİR?

Hukuk fakültesini birincilikle bitirmiş ve annesi ve babasını bitirmiş olan Alya, babasını ilk kez 7 yaşında görme fırsatı olmuş. Babası 7 yaşına kadar hapisteymiş. Büyük bir konakta yakın akrabaları ile yaşayan Alya'nın annesi babannesinin tasvip etmediği bir gelinmiş. Bu nedenle ne Alya ne de annesi evde çok sevilmezmiş. Kırmızı Oda dizisinde Alya, doktor görüşmelerinde babası ile ilk karşılaşma ve babasının kendisine hediye ettiği kırmızı tokayı anlattı. Kendisinin görünmez bir çocukluk yaşadığını ve kendisini kitaplara adadığını söyledi.

Kırmızı Oda'nın başarılı oyuncusu Melisa Sözen: Alya hayatımın bir dönemini aldı