Tv8 Kırmızı Oda dizisi 20. bölüm yeni fragman nefes kesti! Kırmızı Oda yeni bölümde Boncuk evden neden kaçıyor?

Kırmızı Oda dizisi 20. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. TV8'de Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda'nın bu haftaki ekrana gelmesi beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlanndı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kırmızı Oda 20. yeni bölüm fragmanında Boncuk, Can'dan bir veda mektubu alır. Mektupta Can'ın son bir kez onunla görüşmek istediğini okuyan Boncuk evden kaçmaya çalışır.

Kırmızı Oda 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Merakla beklenen Kırmızı Oda 20. yeni bölümünde Boncuk'un hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralamaya devam ediyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta.

KIRMIZI ODA 20. BÖLÜM FRAGMANI


KIRMIZI ODA 20. ÖZETİ

Kırmızı Oda'nın 20. bölümünde; Boncuk (Burcu Biricik) Can'dan bir veda mektubu alır. Mektupta Can'ın son bir kez onunla görüşmek istediğini okuyan Boncuk evden kaçmaya çalışır. Doktor Ayşe, bu kez dertleşmek için Doktor Hanım’ın kapısını çalar ve babası Erhan’ın (Erdinç Gülener) alkol probleminin evinde yarattığı huzursuzluktan ötürü dedesi (Köksal Engür) ve anneannesinin (Hikmet Körmükçü) yanına taşınmalarını ilk kez anlatır. Doktor Hanım, yaşadığı tacizi anlatan Kumru’ya (Aslıhan Gürbüz) destek olurken; Kumru ise kumar borcu yüzünden kendisine hayatını mahveden bir gece yaşatan Yavuz’un (Bora Koçak) peşine düşer.

Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU

Gerçek hayatta yaşanmış ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa sebep olarak acı veren gerçek kesitlerin kaleme alınarak canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili hikâyeleri canlandırılıyor. Kırmızı Oda dizisinde izleyici ile buluşacak olan her hayat hikâyesinin altında yatan korkuları, acıları, sevinçleri, mutluluk ve hüzünleri irdelenirken izleyicinin de ruhunun kapalı kapıları aralanarak belki de kendi yaşamlarını sorgulayacakları kendinden birer parça bulacaklardır. Psikiyatri kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kendilerinin dahi akıllarına getirmekten korktukları ve kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikâyelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve geleceklerine dair izleri fark ederek yaşamlarını sorgulayacakları etkileyici bir dram psikolojik dizisi olacak.

KIRMIZI ODA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin ana ve yardımcı karakterleri haricinde her bölümde diziye eklenen ve birkaç bölüm oynadıktan sonra çıkan konuk oyuncularda bulunmaktadır.

KONUK OYUNCULAR

Sema Keçik (10-)

Burcu Kara (9)

Beyti Engin (9)

Celil Nalçakan (8-)

Nur Erkul (7-8)

Deniz Hamzaoğlu (7-)

Tansel Öngel (5)

Emre Kınay (5-6)

Hakan Meriçliler (5-)

Melisa Sözen (2-)

Evrim Alasya (1-7)

Salih Bademci (1-4)

Hande Doğandemir (1-4)

ANA KARAKTERLER

Binnur Kaya - Doktor Hanım

Tülin Özen - Doktor Piraye

Burak Sevinç - Doktor Deniz

Meriç Aral - Doktor Ayşe

Yardımcı karakterler

Gülçin Kültür Şahin - Sekreter Tuna

Sezin Bozacı - Kafe Görevlisi Aynur

Baran Can Eraslan - Çaycı Hüseyin

Halit Özgür Sarı - Klinik Müdürü Murat