Kırmızı Oda son bölümde neler oldu?

Kırmızı Oda dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kırmızı Oda dizisi 16. son bölümünde, Doktor Hanım bir sürpriz yaparak Selvi'nin evini ziyaret eder ve ikisinin yürüyüşü duygu yüklü anların yaşanmasına sebep olur.

TV8 ekranlarında her Cuma akşamı ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda'nın yayına giren 16. son bölümünde beklenmedik olaylar yaşandı.

KIRMIZI ODA 16. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

16. Bölüm: Kırmızı Oda’nın son bölümünde; Doktor Hanım bir sürpriz yaparak Selvi’nin (Sema Keçik) evini ziyaret eder ve ikisinin yürüyüşü duygu yüklü anların yaşanmasına sebep olur. Esra (Elif Ceren Balıkçı) arkadaşlarıyla yaşadığı sorundan sonra okula gitmek istemeyince, Doktor Deniz, Esra’nın bu kırılganlığının ardındaki sebebi tespit eder. Boncuk (Burcu Biricik), Doktor Hanım’la geçmişini paylaşır ve nihayet başka biriyle evlendirileceği günün geldiğine kendini inandırır. Yaşananlardan sonra aklı karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz’e karşı soğuk bir tavır takınırken; hayalleri darmadağın olan Doktor Ayşe derdini Doktor Hanım’a açmak ister.

Konuk oyuncular

Sema Keçik (10-)

Burcu Kara (9)

Beyti Engin (9)

Celil Nalçakan (8-)

Nur Erkul (7-8)

Deniz Hamzaoğlu (7-)

Tansel Öngel (5)

Emre Kınay (5-6)

Hakan Meriçliler (5-)

Melisa Sözen (2-)

Evrim Alasya (1-7)

Salih Bademci (1-4)

Hande Doğandemir (1-4)