Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlıyor? Kırmızı Kamyon oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Show TV'de yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon dizisi için geri sayım başladı. Çok yakında yayınlanması beklenen Kırmızı Kamyon dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında detaylı bilgileri sizlere bu haberimizde derleyeceğiz. Peki Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?Türkiye'de ilk kez hayata geçen, kahraman itfaiyecilerin hikayesini dramatik yapısı ve aksiyon dolu sahneleriyle ele alacak olan Show TV'nin yeni dizisi ‘Kırmızı Kamyon' ekibi detaylı eğitim ve hazırlık sürecini tamamladı. Kahramanların hikayesinin anlatılacağı dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İtfaiyecilerin etkileyici hikayesini anlatacak olan aksiyon – drama türündeki dizi Kırmızı kamyon'un konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Show TV'de yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon dizisi için geri sayım başladı. Çok yakında yayınlanması beklenen Kırmızı Kamyon dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında detaylı bilgileri sizlere bu haberimizde derleyeceğiz. Peki Kırmızı Kamyon dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? 

Seyirciye alışılagelmişin dışında farklı ve heyecanlı bir hikaye sunacak olan ‘Kırmızı Kamyon’ çok yakında Show TV’de başlıyor.


KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kırmızı Kamyon bir itfaiye dizisi olarak ekrana gelecek ve itfaiye erlerinin canları pahasına ölümü bile göze alıp nasıl fedakarca çalıştıklarını ekrana getirecek.

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan ‘Kırmızı Kamyon’, izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

İtfaiyecilerin hayatları, aşkları, mutlulukları, kırgınlıkları ve birbirleri arasındaki müthiş bağı konu alan dizinin senaryosunu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Osman Kaya üstleniyor.

Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği, Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat ve Melisa Akman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni dizi ‘Kırmızı Kamyon’ detaylı bir hazırlık sürecinin ardından çekimlere başladı. Çekimlere başlamadan önce itfaiyecilerden uzun süre eğitim alan ve onlarla tatbikatlara giden ekip, izleyenleri dizinin dramatik yapısının yanı sıra aksiyon sahneleriyle de derinden etkileyecek.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Show TV ekranlarında yer alacak olan Kırmızı Kamyon, Şubat ayının ilk haftasında ekrana gelecek.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanılan, itfaiyenin arka planını ve kahraman itfaiyecilerin etkileyici hikayelerini seyirciyle buluşturacak olan ‘Kırmızı Kamyon’un teaser afişi seyircilerin beğenisine sunuldu.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği; kadrosunda Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu gibi isimler yer alacak.

GÖRKEM SEVİNDİK

Görkem Sevindik Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncu kadrosunda başrolde oynayacak. Geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde canlandırdığı Boz karakteri ile çok sevilen, önceki yıllarda da Kurtlar Vadisi ve Söz gibi unutulmaz dizilerin kadrosunda yer alan Görkem Sevindik yeni sezonda Kırmızı Kamyon dizisinin başrolünde yer alacak. Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde Adana ilimizde doğmuş bir dizi oyuncusudur.

Görkem Sevindik ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında oynamış olduğu Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle yaşamıştır. Bu dizideki Pusat rolü ile oldukça iyi bir başlangıç yapan Görkem Sevindik daha sonra sırasıyla Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Söz gibi dizilerde oynamıştır. Star Tv de ekrana gelen Söz dizisinde Keşanlı karakteri ile ön plana çıkan Görkem Sevindik 2020 yılında Show TV ekranlarındaki Ramo dizisinde Boz karakteriyle herkesin beğenisini kazandı. Yeni sezonda Kırmızı Kamyon dizisi kadrosunda oynayacak olan Görkem Sevindik, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcu olan başarılı bir oyuncudur.

USHAN ÇAKIR- CEM

Ushan Çakır 1984 İzmir doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Ushan Çakır’ın rol aldığı dizi filmler; Leyla ile Mecnun, Kurt Seyit ve Şura, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Masum Değiliz, Ufak Tefek Cinayetler, Ferhat ile Şirin, Ya İstiklal Ya Ölüm dizi filmlerinde rol aldı.

DENİZ HAMZAOĞLU

Kırmızı Kamyon dizisinde Deniz Hamzaoğlu, herkesin abisi olan bir itfaiyeciyi canlandıracak. Deniz Hamzaoğlu Kırmızı Kamyon dizisinde rol alacak.

Deniz Hamzaoğlu 1979 İstanbul doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümleri’nde eğitim gördü. Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu’ nda oyuncu ve reji asistanı olarak görev aldı. Çeşitli tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak görev almaktadır.

Deniz Hamzaoğlu’nun rol aldığı dizi filmler;

2012- Karadayı,

2015- Tatlı Küçük Yalancılar,

2016- Hayat Şarkısı,

2017- Aile Arasında,

2018- Nefes Nefese,

2019- Halka,

2020- Bayi Toplantısı,

2020- Ya İstiklal Ya Ölüm,

2020- Kırmızı Oda dizi filmlerinde rol aldı.

ASLI ORCAN

Aslı Orcan Kırmızı Oda dizisinde Deniz Hamzaoğlu’nun hiç bir şeyden mutlu olamayan karısına hayat verecek. Aslı Orcan 1980 Aydın doğumludur. Ayla Algan’dan özel kamera oyunculuğu dersi ve diyalog dersi aldı. Aslı Orcan’ın rol aldığı dizi filmler; Aile Saadeti, Karadayı, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Bana Sevmeyi Anlat, Kara Yazı dizi filmlerinde rol aldı,

GÜRBERK POLAT

Kırmızı Kamyon dizisinde rol alan oyuncu Gürberk Polat, Anadolu Güzel Sanatlar Grafik mezunudur. Gürberk Polat Benim Tatlı Yalanım ve Babil dizilerinde rol aldı. We Talent Menajerlik şirketine kayıtlıdır.

OGÜN KAPTANOĞLU

Ogün Kaptanoğlu Kırmızı Kamyon dizisi kadrosuna katıldı. 1977 İzmir doğumlu olan oyuncu Ogün Kaptanoğlu Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı 3,5 filmlerinde yer aldı. Parmaklıklar Ardında, Keşanlı Ali destanı, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutül Amare ve Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı dizi filmlerinde rol aldı.

SÜMEYYE AYDOĞAN- YOSUN

Kırmızı Kamyon dizisinde rol alacak olan Sümeyye Aydoğan Serenay Sarıkaya’nın gençlik yıllarına benzetiliyor. Sümeyye Aydoğan Talento Menajerlik şirketi ile çalışmaktadır. Sümeyye Aydoğan Kırmızı Kamyon dizisinde ilk oyunculuk tecrübesini yaşayacaktır.

TİMUR ÖLKEBAŞ

Timur Ölkebaş 1977 doğumludur. Oyuncu Kırmızı Kamyon dizisine katıldı. Timur Ölkebaş Benim İçin Üzülme, Sevda Kuşun Kanadında, Siyah Beyaz Aşk, Kimse Bilmez ve Ya İstiklal Ya Ölüm dizi filmlerinde rol aldı.

TUĞÇE KARABAYIR- YOSUN

Tuğçe Karabayır Kırmızı Kamyon dizisinde rol alıyor. Güldür Güldür Show programındaki Şükran karakteri ile tanınan oyuncu Kuşadası doğumludur ve 30 yaşındadır. Komedi Türkiye yarışmasında birinci olan Tuğçe Karabayır Küçük Esnaf filminde rol aldı.