Meltem Akçöl kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında, aslen nereli?

Meltem Akçöl, Kanal D'nin günlük dizisi Kırık Hayatlar'da Deniz karakterine hayat veriyor. Ekran başındaki izleyenler oyuncu hakkında bilgi almak için Kırık Hayatlar Deniz kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında, aslen nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte konuya dar detaylar...

Kırık Hayatlar Deniz Yılmaz karakterini Meltem Akçöl canlandırıyor. Bugün yayın hayatına başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Bu sebeple seyirciler, Kırık Hayatlar Deniz kimdir? Meltem Akçöl kaç yaşında, aslen nereli? gibi sorulara cevap aramaya başladı. Haberimizin içerisinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

KIRIK HAYATLAR DENİZ KİMDİR?

23-24 yaşındadır. Baş döndürücü güzelliği, güçlü kişiliği ve sağlam duruşu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Deniz'de insanları etkileyen şey güzelliği kadar da karakteridir. Deniz, mizaç olarak sakin, merhametli ve aynı zamanda çok cesaretlidir. Karşısında patronu olsa da ortada bir haksızlık varsa bunu söyler, lafını esirgemez. İnatçı ve mücadelecidir.

MELTEM AKÇÖL KİMDİR?

Meltem Akçöl 1 Ocak 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul'da başladı. Özellikle sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Eğitim hayatını İstanbul'da sürdüren güzel oyuncu Meltem Akçöl oyunculuk eğitimi ve kamera önü oyunculuk dersleri aldıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atmaya başladı. Oyuncu 1.66 cm, 48 kilo ve Oğlak burcudur.

Kırık Hayatlar Çınar kimdir? Erdem Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli?