Kıraç'tan Eurovision itirafı: Katılmam için ısrar ettiler, ben reddettim

Ünlü şarkıcı Kıraç, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında ekrana getirilen ''Dur Bi Dinle'' programına konuk oldu. Kıraç, Eurovision ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, TRT'den 2011 yılında Eurovision teklifi aldığını doğruladı. Ancak teklifi reddettiğini açıkladı.

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında ekrana getirilen "Dur Bi Dinle" programının konuğu ünlü şarkıcı Kıraç, oldu. Kıraç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Armağan Çağlayan'ın "Eurovision'a gitmek ister miydiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Ahmet Dursun'la tek celsede boşanmıştı... Asena Demirbağ'dan tepki çekecek 'adamlık' açıklaması! Ortalık karışacak

"Eurovision'a gitmek istemezdim o dönem TRT genel müdürü katılmam için çok ısrar etti gerçekten ısrar etti. 'Başka bir isim düşünmüyorum tek seni düşünüyorum' dedi. Ben özellikle böyle bir şeyi istemem yanlış buluyorum. Bir kere Eurovision'u 'şarkı yarışmasını' çok doğru bulmuyorum.

Günlerce hastanede tedavi görmüştü... Kadir İnanır'ın eski sağlığına kavuştu, günler sonra ilk kez görüntülendi

"BU YARIŞMANIN BİR ANLAMI OLABİLİR Mİ SAÇMA"

Bana göre dünya tarihindeki en iyi şarkılardan biridir 'Seninle Bir Dakika.' Çok iyi bir şarkıydı ve sonuncu oldu. Bu yarışmanın bir anlamı olabilir mi saçma.

"AMATÖR İNSANLARIN KATILMASINI DOĞRU BULUYORUM"

İsmi duyulmamış amatör insanların katılmasını doğru buluyorum yoksa en iyi şarkıcımızı çıkaralım yarışsın çok komik geliyor bana. Eurovision'u bilirsiniz nice facialar oldu Ajda Pekkan, Çetin Alp. Bu psikolojiden bu millet hala kurtulamadı."