Kimseden onay beklemiyor... Merve Boluğur'dan dikkat çeken sözler: Uzun saatler çalışamam

Bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, geçtiğimiz gün objektiflere yansıdı. Oyunculuk kariyerine ara verdiğini açıklayan Merve Boluğur, ''Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu. Kabul etmememin sebebi; uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayata bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim; kendi belirlediğim saatlerde çalışmak'' dedi.

Acemi Cadı, Küçük Sırlar ve Kuzey Güney gibi projelerde rol almış olan Merve Boluğur, müzik çalışmalarına ağırlık verdi. Yaptığı yılbaşı makyajıyla ilgili çok konuşulan Boluğur, şunları söyledi: "Ben böyle farklı makyajları çok seviyorum, kendimde yenilik görmeyi... Yeni yıl makyajı diyebiliriz ama daha çok bunun yurt dışında örneği var. Lady Gaga, Rihanna hep böyle, yenilik katıyorlar hayatlarına işleriyle bağlantılı olarak. Ben de seviyorum insanların karşısına rengarenk, yeni bir Merve olarak çıkmayı."

ERKAN ŞEN İLE İLİŞKİSİNDEN BAHSETTİ

Erkan Şen ile ilişkisinden bahseden güzel oyuncu, "Bana gerçekten çok değer veren bir adam. Fazla konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun, giderek katlanarak artsın. Birincisi bu... İkincisi; projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz." dedi.

"ÇEKİMİ YURT DIŞINDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Şarkı hazırlığı yapan Boluğur, hazırlık sürecini şu sözlerle anlattı: "Şarkı çalışmam var, sözlerini ben yazdım. Klibin senaryosu bana ait zaten. Çekimi yurt dışında yapmayı düşünüyoruz, güzel bir heyecan. Müziği çok seviyorum. Hem dinlemeyi hem de üretim kısmını... Şu an seçim yapmadım fakat klip için kumral biri olur erkek olarak. Ben kendi oyunculuk bilgimi müziğe aktarmayı istedim, senelerin birikimi var bende. Müziğe çok heyecan duymaya başladım, içimde böyle bir potansiyel olduğunu fark edince de buraya yönlenmeye başladım. Artık icraat kısmına geldim açıkçası.

"KABUL ETMEMEMİN SEBEBİ..."

Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu. Kabul etmememin sebebi; uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayata bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim; kendi belirlediğim saatlerde çalışmak."