Kim Milyoner'de Berk Göktaş'ın büyük başarısı, Kenan İmirzalıoğlu'na şaşırttı!

Kim Milyoner Olmak İster'de yer alan Berk Göktaş isimli yarışmacı, 1 milyon TL'lik soruyu açtırdı ve bildi. Berk Göktaş'ın bu başarısı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun takdirini kazandı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, heyecanlandıran bir olay yaşandı. Yarışmaya katılan genç yarışmacı Berk Göktaş, elde ettiği başarısıyla izleyenleri mutlu etti.

Berk Göktaş isimli yarışmacıya 1 milyon TL'lik soruda, "23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleşmiştir?" sorusu yöneltildi. Joker hakkını kullanan yarışmacı "Fevzi Paşa, Kozan" cevabını vererek, soruyu bildi.

Genç yarışmacı, "Karışık duygular içerisindeyim, anlatılmaz yaşanır. Yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Çok heyecanlıyım" dedi. Göktaş'ı tebrik eden Kenan İmirzalıoğlu ise, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tüylerim diken diken oldu gerçekten. Hepimizi çok heyecanlandırdın. Yüreğine, aklına sağlık. Bugüne kadar verdiğin, kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni" ifadelerini kullandı.