1 milyon TL'yi kazansaydı ne yapacağını açıkladı! Batu Alıcı'dan şaşırtan Kim Milyoner Olmak İster açıklaması!

Fenomen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Batu Alıcı son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Yarışmada tüm sorulara doğru cevap vermeyi başaran Alıcı final sorusuna kadar geldi. Geçtiğimiz pazar akşamı Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusu ile Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Batu Alıcı sosyal medyada da adından söz ettirdi.

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu. Pazar akşamı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunucu koltuğunda oturduğu Kim Milyoner Olmak İster'de final sorusu ile karşı karşıya gelen Alıcı cevabı bilemediği için çekilmek durumunda kaldı. Yarışmadan 400 bin TL ile ayrılan Alıcı 1 milyon TL'yi kazansaydı o parayla ne yapacağını açıkladı.

"DEDE KORKUT SORUSU İLE KARŞI KARŞIYA KALDI"

Henüz 20 yaşında olan ve Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde okuyan Batu Alıcı tüm sorulara doğru cevap vererek final sorusunu açtırmaya hak kazandı. Final'de Kenan İmirzalıoğlu'nun Alıcı'ya yönelttiği soru Dede Korkut Hikayeleri'nden geldi. Alıcı cevabı bilemediğini söyleyerek yarışmadan çekildi ve 400 bin TL kazandı.

FİNAL SORUSUNA DOĞRU CEVAP VERSEYDİ O PARAYLA NE YAPACAĞINI AÇIKLADI

Cevabı bilemediği için çekilmek durumunda kalan ve 400 bin TL kazanan Batu Alıcı 1 milyon TL'yi kazanırsa ne yapacağını açıkladı. Alıcı, "Milyoner" olması durumunda gezmek ve çok istediği kayak takımını satın almak istediğini dile getirdi.

FİNALE KALAN 4. İSİM OLDU

Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster tarihinde final sorusuna kadar gelmeyi başaran 4. isim oldu. Milyoner'de 2013 yılında Şeyma Özin, 2017 yılında Çağdaş İrfan Yıldırım ve 2019 yılında Arda Ayten final sorusuna kadar gelebilmişti.

YALNIZCA ARDA AYTEN KAZANABİLDİ

Uzun yıllardır Türk televizyon ekranlarında önemli bir yer tutan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şu ana kadar yalnızca Arda Ayten 1 milyon TL'yi kazanabildi. 2019 yılında yarışan Ayten 'İstiklal Marşı' ile ilgili soruya da doğru cevap verebilmiş ve 1 milyon TL'nin sahibi olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştı.

HANGİSİ "DEDE KORKUT HİKAYELERİ"NDEKİ KARAKTERLERDEN BİRİ DEĞİLDİR?

A: Bala Hatun

B: Banu Çiçek

C: Bamsı Beyrek

D: Bayındır Han

Doğru cevap: A Bala Hatun