Kim Milyoner Olmak İster'de finale kalmıştı... Batu Alıcı'dan şaşırtan itiraf: “1 milyonu kazansaydım...”

Hem dünyada hem de Türkiye'de oldukça popüler olan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Batu Alıcı büyük bir başarıya imza attı. Bugüne kadar finale kalmayı başaran 4. yarışmacı olan Batu Alıcı ekran karşısındaki izleyicilerin de gönlünde taht kurdu. Sosyal medyada hakkında birçok paylaşım bulunan Alıcı takipçi sayısını da yükseltti.

Aksam.com.tr

Televizyon ekranlarının fenomen bilgi yarışması Kim Miyoner Olmak İster'de geçtiğimiz ay final heyecanı yaşanmıştı. Henüz 20 yaşında olan üniversite öğrencisi Batu Alıcı Milyoner'de final sorusuna kadar gelmiş fakat doğru cevabı bilmediği için çekilmek zorunda kalmıştı. Alıcı, 1 milyon lirayı kazansaydı o parayla ne yapacağını açıkladı.

1 MİLYONLUK SORUYA KADAR GELDİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster'de daha önceki yıllarda 3 yarışmacı 1 milyon TL'lik final sorusuna gelmişti. Batu Alıcı finale kalan isimler listesine adını altın harflerle yazdırdı.

FİNALDE DEDE KORKUT SORUSUYLA KARŞILAŞTI

Batu Alıcı sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun yönelttiği tüm sorulara doğru yanıt vererek 1 milyon TL değerindeki final sorusunu açtırmayı başardı. Alıcı'ya finalde çıkan soru 'Dede Korkut Hikayeleri'nden geldi.

HANGİSİ "DEDE KORKUT HİKAYELERİ"NDEKİ KARAKTERLERDEN BİRİ DEĞİLDİR?

A: Bala Hatun

B: Banu Çiçek

C: Bamsı Beyrek

D: Bayındır Han

Doğru cevap: A) Bala Hatun

ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDI

Batu Alıcı cevabı bilemediği için yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. 400 bin TL ile yarışmadan ayrılan Alıcı 1 milyon lirayı kazanamasa da efendiliğiyle ve başarısıyla tüm Türkiye'nin gönlünde taht kurmayı başardı.

"EĞER 1 MİLYONU KAZANIRSAM..."

Cevabı bilemediği için çekilmek durumunda kalan ve 400 bin TL kazanan Batu Alıcı 1 milyon TL'yi kazanırsa ne yapacağını açıkladı. Alıcı, "Milyoner" olması durumunda gezmek ve çok istediği kayak takımını satın almak istediğini dile getirdi.