Kim Milyoner Olmak İster sezon finali mi yapacak, ne zaman?

ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster sezon finaliyle ekranlara kısa bir ara veriyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular beğeni topluyor. Her kesimden insanın yarıştığı programda yarışmacılara 4 joker hakkı soruluyor. Kim Milyoner Olmak İster'de 12 soruyu yanıtlayan kişi 1 Milyon TL ödülün sahibi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışma programı, Kim Milyoner Olmak İster sezon finali yapacağını duyurdu. Toplam 12 sorunun yer aldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 4 joker hakkı bulunuyor. Tüm soruları doğru yanıtlayan yarışmacı 1 Milyon TL ödülü almaya hak kazanıyor. Kim Milyoner Olmak İster, 2011 yılından beri ATV ekranlarında yayınlanmaktadır.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, 15 Ağustos Cumartesi günü sezon finali yapacak. Akşam saat 20.00'de başlayacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını Kenan İmirzalıoğlu sunuyor.


KİM MİLYONER OLMAK İSTER HAKKINDA

2 Ağustos 2011 tarihinden beri ATV'de yayımlanan yarışma programı. Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaktadır.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programı Salı ve Cumartesi akşamları saat 20.00'da izleyicileriyle buluşmaktadır.

Yarışmanın sunucusu Kenan Işık'ın 21 Mart 2014 tarihinde beyin kanaması geçirmesi ve programı sunamayacak olması nedeniyle, sezon sonuna kadar sırasıyla birçok ünlü dostu tarafından sunuldu. Daha sonra Selçuk Yöntem 3 yıl programın sunuculuğunu üstlendi. 2017 yılının Şubat ayından 2019 yılının Haziran ayına kadar Murat Yıldırım programın sunuculuğunu yaptı.[1] 2019 yılının Ekim ayından itibaren Kenan İmirzalıoğlu programın sunuculuğunu yapmaktadır.[2]

Eski yarışmanın en büyük ödülü olan 500.000 YTL'yi alabilen olmamışken, şu anki büyük ödül olan 1.000.000 TL'yi Arda Ayten adlı yarışmacı kazanmıştır