Kim Kardashian Kanye West yüzünden ailesinden özür diledi!

Kim Kardashian ile rapçi Kanye West, 8 yıllık evliliklerini resmi olarak geçtiğimiz mart ayında bitirdi. Kim Kardashian boşanmanın ardından Kanye West'in tavırları ile ilgili konuştu. Kardashian, ''Hayatımda ilk kez güçlü hissediyorum. Hiç kimsenin size ve bana kötü muamelede bulunmasına izin vermeyeceğim!'' dedi.

Dünyaca ünlü ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, adını 'Ye' olarak değiştiren Kanye West ile olan 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz mart ayında noktalamıştı. Kim Kardashian, The Kardashians programının yeni bölümünde, eski eşi Kanye West ile olan boşanma sürecinde sergilediği davranışları hakkında konuştu.

Khloe Kardashian, "Çoğu erkek çocuklarının annesini böyle aleni şekilde kırıp dökmüyor. Burada oturup atılan taşları geri atmak zorunda değiliz." dedi.

Kim Kardashian da "İlişkimin ailem üzerindeki etkisinin farkındayım ve hiçbir zaman 'Özür dilerim çocuklar' deme fırsatım olmadı. Bunu çok uzun süre korudum ama bunun bir daha başınıza gelmesine asla izin vermeyeceğim!" ifadelerini kullandı.