Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir? Ali Küçükbalçık kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık magazin gündeminde günün en çok araştırılan isimleri arasında yerini aldı. Ünlü şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın ihaneti magazin gündemine bomba gibi düştü. Kibariye ile Ali Küçükbalçık çifti, şimdiye kadar aldatma ve affetme iddialarıyla birçok kez gündeme gelmişti. Peki, Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir? Ali Küçükbalçık kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık yine kaçamak iddiası ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın ihaneti magazin gündemine bomba gibi düştü. Ali Küçükbalçık ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık kimdir? Ali Küçükbalçık kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...

ALİ KÜÇÜKBALÇIK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslen İzmirli olan Ali Küçükbalçık, 1981 yılında doğdu. 1999 yılında kendisinden 20 yaş büyük olan Kibariye ile evlendi.

Çiftin Birgül Küçükbalçık isminde bir kızları var İş adamı olan Ali Kuçukbalçık, Sanem Sanat Turizm ve bir döner marka zincirinin sahibidir.

"1 GÜNLÜK KAÇAMAK İÇİN BOŞANMAM"

6 Ağustos 2014 tarihinde Yunan Adası Mikonos'a gidip 1 hafta tatil yapan Ali Küçükbalçık, kumar oynadığı sırada aynı yerde tatil yapan Türk bir turist tarafından görüntülenmişti.

Kibariye, daha önce de eşini korumuş ve "Bir günlük kaçamak için boşanmam. Şimdilik kofti bir durum yok. Önemli olan sağlığımız" demişti.