Kevin Costner ile Christine Baumgartner'ın nafaka davası sonuçlandı!

Dünyaca ünlü oyuncu Kevin Costner ile eşi Christine Baumgartner 18 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda bitireceğini açıkladı. Kevin Costner ile Christine Baumgartner'ın nafaka davasında sona gelindi. Davayı ünlü aktör Costner, kazandı.

Hollywood yıldızı Kevin Costner son dönemde Christine Baumgartner ile 18 yıllık evliliğini sonlandırma kararı alması ile adından söz ettiriyor. Kevin Costner'ın menajeri yaptığı açıklamada, "Bay Costner'ın kontrolünün dışındaki koşulların ortaya çıkması nedeniyle evliliğini sonlandırması büyük bir üzüntü. Bu zor zamanda kendisinin, Christine'in ve çocuklarının mahremiyetine saygı gösterilmesini istiyoruz" demişti.

Habertürk'te yer alan habere göre; İkili arasındaki nafaka davası sonuçlandı. Mücadeleyi Kevin Costner kazandı. Yapılan son duruşmada Santa Barbara'daki bir yargıç, son olarak ünlü aktörün üç çocuğu için ödediği nafakayı 63 bin dolara düşürdü.

Dava sonrası basına konuşan Kevin Costner, "Biriyle bu kadar uzun süre bir hayatı paylaştığınızda, aslında bu davaların bir kazananı olmuyor. Bir an dünyanın zirvesinde olduğunuzu hissediyorsunuz ve sonra ne kadar savunmasız olduğunuzu fark ediyorsunuz. Christine inanılmaz bir anne. Bu durumu çözeceğiz, şu anda sadece biraz iyileşmemiz gerekiyor" dedi.