Şevval Şahin ve Marcus Aral barıştı

Ünlü model Şevval Şahin ve Marcus Aral, ilişkilerini kısa bir süre önce noktalama kararı aldı. Aral, Şahin'in görüşmeye başladığı Kerem Kamışlı'yı restoran sandalye ile denize atmasının ardından gündem olurken ünlü model uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak ikili arasında sular duruldu geçtiğimiz gün bir mekanda eğlenirken görüntülendi. İkiliden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ve Survivor'da yarışmasının ardından popüler olan Marcus Aral, kısa bir süre önce ilişkilerini noktalama kararı alırken yollarını ayırdı.

Şevval Şahin, ikilinin bitmesinin ardından Sabancıların torunu Kerem Kamışlı ile aşk yaşamaya başladı. İkili boğazda lüks bir restoran yemek yerken Marcus Aral, mekana gelerek Kamışlı'yı sandalye ile birlikte denize attı.

Yaşananların ardından Şevval Şahin, Marcus Aral tarafından tehdit edildiğini ifade ederek şikayetçi olmuştu.

Ayaklı Gazete'nin haberine göre; Yaşanan olayın yankıları henüz devam ederken, Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın bu sabah barıştıkları ortaya çıktı. İkilinin bir mekanda eğlendiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü.