Kerem Bürsin'in sorusu karşısında Hande Erçel bakın ne yaptı

Sen Çal Kapımı'nın aşıklarından Kerem Bürsin'in paylaşımında Hande Erçel'in sevimli halleri dikkat çekti. Ünlü güzel, Kerem Bürsin'in ''Heyecanlı mısın? Niye konuşmuyorsun?'' sorusu karşısında bakın ne yaptı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı'nın yıldızlarından Kerem Bürsin'in sosyal medya hesabında paylaştığı son videoda yer alan sevgilisi Hande Erçel utangaç halleri ile hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Güzel oyuncu, Kerem Bürsin'in "Heyecanlı mısın? Niye konuşmuyorsun?" sorusu karşısında bakın ne yaptı.


Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı magazin gündeminde ilgi görmeye devam ediyor. Attıkları her adımı olay olan ve hayranları tarafından yakın markaja alınan oyuncu çiftin son paylaşımları yine çok konuşuldu.

'ÇOK HEYECAN VAR ÇOK'

Kerem Bürsin Instagram story'sinden paylaştığı videosunda Hande Erçel ile birlikte yer alıyor. Yakışıklı oyuncunun "Çok heyecan var çok! Yarın bölüm var" notunu düştüğü paylaşımında Hande Erçel'e "Heyecanlı mısın? Niye konuşmuyorsun?" diye sorular sorması ve sevgilisi Hande Erçel'in utangaç halleri dikkat çekti. İşte o paylaşım:

Öte yandan Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı ve Serkan'ı olarak ekran maceralarına kaldıkları yerden devam etmeye hazırlanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinden ünlü güzelin görüntülerdeki tatlı ve utangaç halleri hayranlarını mest etti.

Sezon arası veren dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 9 Haziran 2021 Çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında olacak. Artık gerçek hayattada sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in romantik ve heyecanlı sahneleri hayranları tarafından merak ile bekleniyor.