Kerem Bürsin'den iddialı çıkış: ''Ünlü de olsan rol için o çekime...''

Farah Zeynep Abdullah'ın kadın oyuncuların dizilere seçimi konusunda yaptığı eleştiriye Pınar Altuğ'un ardından Kerem Bürsin de katıldı. Pınar Altuğ eleştirilen yöntemi savunurken Kerem Bürsin ise Farah Zeynep Abdullah'ı haklı buldu ve çok tartışılacak bir fikri öne sündü. Başarılı oyuncu, role oyuncu seçimi noktasında ünlü-ünsüz fark etmeksizin herkesin deneme çekimine girmesi gerektiğini söyledi.

Farah Zeynep Abdullah'ın başlattığı kadın oyuncuların dizilere seçilme polemiliği devam ediyor. Pınar Altuğ'un Abdullajh'ın iddiasına karşı sav sunmasının ardından şimdi de Kerem Bürsin konu hakkındaki fikrini söyledi. Farah Zeynep Abdullah, "Başrol erkeklerinin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" demişti.

Bu sözlere karşılık Pınar Altuğ ise, "Neye göre seçtiklerini bilemem. Bir karakter yaratırsınız, bu karakteri Pınar güzel oynar dersiniz. Önce kadını seçersiniz sonra yanına kim olur diye bakarsınız. Görsel bir iş yapıyorsanız ister istemez göze de hitap edersiniz. Kadının yanında iyi uyum sağlayacak bir adam arayabilirsiniz. Bu bana ters gelmiyor" karşılığını vermişti.

"ÜNLÜ, ÜNSÜZ HERKES DENEME ÇEKİMİNE KATILMALI"

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin ise Abdullah'ı haklı buldu. Bürsin, "Farah doğru söylemiş, bence bu durum hoş değil. "Kimseyi eleştirmek istemem ama piyasamızda toksik erkekler var. Erkek oyuncuların partnerlerini seçmesini ve yapımcı firmanın işine karışmasını doğru bulmuyorum. Bence popülariteleri ne olursa olsun tüm oyuncular 'audition'a (deneme çekimi) katılmalı. " dedi.