Kerem Bürsin'de Serenay Sarıkaya ile barışmanın mutluluğu mu var?

Kerem Bürsin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Serenay Sarıkaya ile barıştıkları öne sürülen Kerem Bürsin son olarak, İngilizce şarkı söylerken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Bursin'in bu haline takipçileri tarafından, Serenay Sarıkaya yorumu yapılmadan geçilmedi.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya hakkında barıştıklarına dair haberler gündeme gelmişti. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin bir dönem birlikteydi ancak çiftin arkadaşlıkları ayrılık ile sonuçlanmıştı. Çift, 2019 yılında ilişkilerine son vermişti. Tam 4 yıl sonra iki ismin yeniden bir araya gelecekleri konuşuluyor.

İddiaları ortaya çıkaran şey; Kerem Bürsin'in ablası Melisa Bürsin'in, Instagram'da Serenay Sarıkaya'yı takibe alması, Kerem Bürsin'in de Serenay Sarıkaya ile ilgili bir paylaşımı beğenmesi olmuştu.

"SERENAY İLE BARIŞTIM MUTLULUĞU MU?"

Son olarak Kerem Bürsin, karavanda çektiği bir videoyu paylaştı. Şarkı söyleyen ve oldukça keyifli görülen Bürsin'e bir takipçisi, "Serenay ile barışmanın mutluluğu mu yorumlarını okumaya geldim" yorumunu bıraktı.