Kerem Bürsin ve Can Yaman'ı o isim fena solladı! Farkı açtı

Ağustos ayında sosyal medya hesabından haklarında yapılan paylaşımlar ile listeyi zorlayan ünü Türkiye sınırını aşan Can Yaman ile Kerem Bürsin'i sürpriz bir isim solladı. Son dönemin gözde oyuncularından olan o isim Twitter'da Ağustos ayında 321 bini geçen tweet sayısı ile Can Yaman ve Kerem Bürsin'i geride bıraktı. İşte zirveye oturan oyuncu...

Demet Özdemir ile rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle adından söz ettiren Can Yaman'ın yıldızı parladı. Son olarak Hande Erçel ile partner olan Kerem Bürsin de Sen Çal Kapımı ile yurt dışına açıldı. Bir diğer popüler olan Akın Akınözü de Ebru Şahin ile başrolleri paylaştığı Hercai dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Can Yaman, Kerem Bürsin ve Akın Akınözü rol aldıkları diziler ile yurt dışında büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Türkiye'nin jönleri olarak adlandırılan üç ünlü isim sosyal medyada haklarında atılan tweet sayıları ile gündeme geldi. İçlerinden biri meslektaşlarına fark attı.

AKIN AKINÖZÜ CAN YAMAN VE KEREM BÜRSİN'İ SOLLADI

Adba tarafından yapılan incelemede üç ünlü isim için Ağustos ayı içinde sosyal medyadan gelen iletilere bakıldı. Akınözü, Twitter'da Ağustos ayında 321 bini geçen tweet sayısı ile Can Yaman ve Kerem Bürsin'i solladı. Can Yaman ile arasındaki ileti farkının 100 bin'den fazla olması dikkat çekti.