Kerem Bürsin meğer Muhteşem Yüzyıl elemelerine katılmış! Eğer seçilseydi o şehzadeyi oynayacaktı!

Güneşi Beklerken dizisindeki rolüyle tanınırlık elde eden Kerem Bürsin, bu diziden önce pek çok projede rol almak için deneme çekimlerine girmişti. Bu projeler arasında Muhteşem Yüzyıl da yer alıyordu. Bir dönemin en çok izlenen tarih dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl'da rol almak için deneme çekimlerine giren Kerem Bürsin, eğer seçilebilseydi dizide şehzade karakterlerinden birisi olarak seyirci karşısına çıkmış olacaktı.

Kerem Bürsin oyunculuk kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde başlamış Türkiye'ye döndükten sonra çeşitli projelerde rol almak için deneme çekimlerine girmişti. Güneşi Beklerken dizisindeki başrolü ile şöhreti elde eden Kerem Bürsin'in, bir dönem deneme çekimlerine girdiği diziler arasında Muhteşem Yüzyıl da bulunuyordu. Bürsin eğer çekim olumlu sonuçlansaydı Muhteşem Yüzyıl'da muhtemelen Şehzade Selim'in yetişkinliğini oynayacaktı.

KEREM BÜRSİN'DEN MUHTEŞEM YÜZYIL AÇIKLAMASI

Bu olayı daha önce kendisi de açıklayan Kerem Bürsin, "Muhteşem Yüzyıl'ın ve Çağan Irmak'ın bir projesi için seçmelere katıldım ancak olmadı, seçilemedim" açıklamasında bulunmuştu.

MUHTEŞEM YÜZYIL'DA ŞEHZADE SELİM'İ ENGİN ÖZTÜRK OYNAMIŞTI

2011 - 2014 yılları arasında ekranda yer alan Osmanlı İmparatorluğu'nun 10. Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın devrini anlatan dizide Şehzade Selim'i, Ankaralı oyunculardan Engin Öztürk oynamıştı. Şehzade Bayezid rolünde Aras Bulut İynemli, Şehzade Mustafa rolünde ise Mehmet Günsur yer almıştı.