Kerem Bürsin ile Ayşe Begüm Onbaşı bir araya geldiler

Oyuncu Kerem Bürsin ile Dünya şampiyonu milli jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, 'Kadının Eseri' adlı programda bir araya geldiler. Programda konuşan Bürsin, 'Kadınlarımıza engel olmayalım.' açıklamasında bulundu.

Dünya Cimnastik Şampiyonası'nda Dünya şampiyonu olan Ayşe Begüm Onbaşı, Kadının Eseri adlı programa konuk oldu. Onbaşı bu programda, oyuncu Kerem Bürsin ile de bir araya geldi. Birlikte fotoğraf da çektiren iki isimden Bürsin, basına açıklamalarda da bulundu.

Ünlü oyuncu, 'Ayşe'nin yaptığı şey olağan üstü bir başarı. Böyle bir şeye tanık olmak, 19 yaşında olup da bizim ülkemizden böyle bir başarı elde etmesi büyük gurur. Ayşe ile tanışacağım için çok heyecanlıydım. Bir sürü insana ilham oldu, olağan üstü başarı.' şeklinde konuştu.

'KADINLARIMIZA ENGEL OLMAYALIM'

Kadın hakları konusuna da değinen Bürsin, 'Kadınların sahip çıkılma gibi bir ihtiyacı yok. Daha ziyade 'Kadınlarımıza engel olmayalım.' olması lazım o cümle.' açıklamasında bulundu. Kadın hakları ile ilgili sorunların küresel boyutta olduğunu belirten oyuncu, kadın-erkek eşitliğinin sağlanabilmesi için erkeklerin de seslerini çıkartması gerektiğini belirtti.