Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları Fekeli kimdir? Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında?

Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında sorusu Bir Zamanlar Çukurova oyuncularından Fekeli karakterine hayat vermesinin ardından araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları Fekeli kimdir? ATV’nin sevilen dizisi her hafta Perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizide yaşananlar büyük bir heyecan takip ediliyor. Yılmaz’ın hapse girmesinin ardından Züleyha’nın başına gelenler üzüntü içerisinde izleniyor. Dizide sevilen karakter Yılmaz’ın neler yapacağı merak ediliyor. Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği ''Bir Zamanlar Çukurova'' dizisinde son bölümlere damgasını vuran ''Fekeli'', bu hafta ortaya çıkacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren seyircinin gönlünde taht kuran ''Bir Zamanlar Çukurova''da ''Fekeli'' zamanıyla birlikte dengeler tamamen değişecek. Demir’in başına neler geleceği heyecanla bekleniyor. Sevilen isim Kerem Alışık Kara Sevda dizisinde de Burak Özçivit’in canlandırdığı Kemal karakterine, Emir’den öç almasında yardımcı olmuştu. Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisine de farklı bir soluk getirecek. Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 tarihinde İstanbul‘da Nişantaşı’nda doğmuştur. Sinema oyuncusu Sadri Alışık ve Çolpan İlhan‘ın oğludur. Yazar Attila İlhan dayısıdır. Detaylar haberimizde sizlerle.

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları arasına dahil oldu. Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında? ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova izleyici karşısına her hafta Perşembe akşamları çıkıyor. Dizide yaşananlar büyük bir heyecanla takip ediliyor. Perşembe akşamları atv'de yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken "Bir Zamanlar Çukurova"ya usta oyuncu Kerem Alışık dahil oldu. Dizide Yılmaz’ın hapse girmesi ile beraber Züleyha’nın başına gelenler üzüntü ile takip ediliyor. Demir ve Hünkar’ın Yılmaz ve Züleyha çiftine yaptıkları büyük tepki topluyor. Dizinin sevenleri Yılmaz’ın Demir’den intikam almasını ve Züleyha ile mutlu olmasını istiyorlar. Yeni bölümde ortaya çıkan Fekeli karakteri dengeleri değiştireceğe benziyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak. Sevilen isim Kerem Alışık Kara Sevda dizisinde de Burak Özçivit’in canlandırdığı Kemal karakterine, Emir’den öç almasında yardımcı olmuştu. Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisine de farklı bir soluk getirecek. Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 tarihinde İstanbul‘da Nişantaşı’nda doğmuştur. Sinema oyuncusu Sadri Alışık ve Çolpan İlhan‘ın oğludur. Yazar Attila İlhan dayısıdır. Bir süre “Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü” futbol takımında oynamıştır. 1995 yılında Yönetmen Ünal Küpeli‘nin yönettiği “Fırtınalar” dizisiyle oyunculuğa başladı. Askerliğini Gölcük’de bahriyeli olarak yaptı. Tiyatro sahnesine ise ilk olarak Tiyatro Kedi’de Hakan Altıner’in yöne adlı oyunla adımını attı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FEKELİ KİMDİR?

Perşembe akşamları atv'de yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken "Bir Zamanlar Çukurova"ya usta oyuncu Kerem Alışık dahil oldu!

Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde son bölümlere damgasını vuran "Fekeli", bu hafta ortaya çıkacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren seyircinin gönlünde taht kuran "Bir Zamanlar Çukurova"da "Fekeli" zamanıyla birlikte dengeler tamamen değişecek!

1970'li yılların Adana'sında geçen dönem dizisinde her şey yeniden başlayacak. Kerem Alışık, 6. Bölümde seyircinin karşısına "Fekeli" olarak çıkacak. Perşembe akşamlarının iddialı dizisinin yeni kilit ismi Alışık, böylesine güzel bir projede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. "Bir Zamanlar Çukurova" her Perşembe atv'de!

KEREM ALIŞIK KİMDİR?

Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 tarihinde İstanbul‘da Nişantaşı’nda doğmuştur. Sinema oyuncusu Sadri Alışık ve Çolpan İlhan‘ın oğludur. Yazar Attila İlhan dayısıdır.

Bir süre “Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü” futbol takımında oynamıştır. 1995 yılında Yönetmen Ünal Küpeli‘nin yönettiği “Fırtınalar” dizisiyle oyunculuğa başladı.

Askerliğini Gölcük’de bahriyeli olarak yaptı.

Tiyatro sahnesine ise ilk olarak Tiyatro Kedi’de Hakan Altıner’in yöne adlı oyunla adımını attı.

2000 yılında İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay‘ın yaptığı “Dansöz” filmi ile yaşadı.

2005 yılından beri annesi Çolpan İlhan ile birlikte kurduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitmenlik yapmaktadır.

13 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Gösteri Merkezinde düzenlenen 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri’nin sunuculuğunu Berna Laçin ile beraber yaptı.

Kerem Alışık oyunculuğun yanı sıra şiir yazmaktadır. Yayınlanmış iki şiir kitabı ve basılmış üç şiir albümü bulunmaktadır.

Kerem Alışık, 1992 yılında Sibel Turnagöl‘le evlendi. 1997 yılında boşandı. “Sadri” adında bir oğlu var.

Kerem Alışık, 2010 yılından beri oyuncu Songül Öden ile birliktedir.

Aldığı ödüllerden bazıları:

2006 – MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) Selvi Boylum “En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu

Pertevniyal Lisesi ” Yılın Erkek Tiyatro Oyuncusu” Kerem Alışık

Rotarakt Club, Rotabest 05 “Yılın En Beğenilen Tiyatro Oyuncusu” Kerem Alışık

Ahmet Şimşek Koleji “Böyle mi Olacaktı ve Şükran Büfe” En iyi dizi oyuncusu

2004 – Beykoz Belediyesi “Televizyon Dizisi Yıldızı”

Şiir Kitapları:

Kerem Misali

Öyle Sever Gibi Bakma Bana/Alışık Değilim

Filmleri :

2012 – Mevsim Çiçek Açtı

2011 – 72. Koğuş (sinema filmi)

2011 – Kara Murat Moranın Ateşi

2008 – Saddam’ın Askerleri (sinema filmi)

2007 – Kartallar Yüksek Uçar (TV Dizisi)

2006 – Kördüğüm (TV Dizisi)

2005 – Son Yüzleşme (TV Dizisi)

2005 – Mühim Olan Aşkımız

2005 – Horoz Sedat

2004 – Hababam Sınıfı Askerde (sinema filmi)

2004 – Hoşgeldin Hayat (sinema filmi)

2004 – Aşk Mahkumu (TV Dizisi)

2003 – A.G.A (TV Dizisi)

2003 – Şarkılar Seni Söyler (TV Dizisi)

2003 – Günah (TV Dizisi)

2002 – Deliboran Destanı (TV Dizisi)

2001 – Günah (TV Dizisi)

2000 – Yarın Geç Olmayacak

2000 – Kumru

2000 – Baykuşların Saltanatı (TV Dizisi)

2000 – Beyoğlu Rüyası (TV Dizisi)

2000 – Dansöz (sinema filmi)

2000 – Zehirli Çiçek (Dizi)

1999 – Hicran (TVDizisi)

1999 – Şükran Büfe (TV Dizisi)

1998 – Mualla (TV Dizisi)

1997 – Yanlış Saksının Çiçeği

1997 – Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)

1997 – Oyun Bitti (TV Dizisi)

1997 Ah Nalan Ah

1995 – Fırtınalar

Tiyatro Oyunları :

1999 – Fehim Paşa Konağı, Tiyatro Kedi

2001 – Herkesin Gözü Önünde

2002 – Aşk Olsun Aşk

2003 – Boeing Boeing

2005 – Ağır Roman

2007 – Kadıncıklar

2012 – Selvi Boylum Al Yazmalım