Kerem Alışık İspanyol dergisi Semana'da

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle geniş bir hayran kitlesi elde eden ünlü oyuncu Kerem Alışık, İspanya'nın en önemli dergilerinden biri olan Semana'ya röportaj verdi. Kerem Alışık, İspanyol edebiyatına olan hayranlığını anlattı.

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Fekeli rolü ile İspanya'da geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. İspanya'nın en ünlü dergilerinden Semana'ya röportaj veren Kerem Alışık, İspanyol hayranlarına seslendi. Ünlü oyuncu, İspanya edebiyatına olan ilgisini de anlattı.

Alışık, "Orada hayranlarımın olması fevkalade mutluluk verici. İspanya'ya hiç gitmedim ama çok görmek istiyorum. Okuduğum kitaplardan ve sosyal medyadan ülkenizi çok iyi tanıdığımı söyleyebilirim. Çok sevdiğim şair ve yazarlarız var."

"Biliyorsunuz İspanyol edebiyatı romantik edebiyatın bir dalı ve Latin Amerika harflerinin öncüsü olarak kabul edilir. Lope de Vega, Cervantes, Lorca gibi edebiyatçılarınız ve tabii Picasso, Salvador Dali, Goya ve Miro gibi ressamlarınız favorilerim arasında. İlk fırsatta da İspanya'ya gelmek istiyorum."