Kendisiyle çelişti! Serdar Ortaç Çağla Taşdelen ile aşk yaşadığını inkar etti

Önceki gün eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen ile TikTok yayını açan ve aşk yaşadığını açıklayan Serdar Ortaç kafaları karıştırdı. Serdar Ortaç hakkında çıkan aşk haberlerini inkar etti.

TikTok'ta açtığı canlı yayınlar ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e gönlünü kaptırdığını açıklaması ile gündeme bomba gibi düştü. Serdar Ortaç, Çağla Taşdelen ilişkisiyle ilgili "Ben hayatımın kadınını buldum. Çok güzel şeyler yaşıyorum" demişti.

Ünlü çift birlikte TikTok yayını açmıştı. Taşdelen'le canlı yayında muhabbet eden olan Ortaç, ona karşı olan ilgisinden bahsetmişti. "İnanıyorum aşkı bulacağım ben. Henüz evde kalmış gibi hissetmiyorum Serdar Bey"diyen Çağla Taşdelen'e Serdar Ortaç kızdı. Ortaç, "Benden iyisi mi var? Bilemiyorum aslında... Şimdi küfür edeceğim halen daha Serdar Bey'le devam et sen. Makyajsız botoksuz Çağla gibi kız seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Çağla ise "Arkadaşlar şu an şaka yapıyor" demesi üzerine Ortaç, ise "Yok hiç şaka yapmıyorum" şeklinde yanıt vermişti.

SERDAR ORTAÇ AŞK İDDİALARINI REDDETTİ

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, hakkında çıkan aşk haberlerini yalanladı. Aşk iddiaları için "Doğru değil" açıklamasında bulunan Ortaç hakkında sosyal medyada "Kendisiyle çelişiyor" yorumu yapıldı.