Kendini eve kapattı! Jack Nicholson'ın akıl sağlığından endişe ediliyor

Ünlü aktör Jack Nicholson ile ilgili bomba bir haber gündeme geldi. 2021'den beri evinden çıkmadığı iddia edilen Jack Nicholso, sevenlerini korkuttu. Nicholson'a yakın olan kaynaklar, ünlü ismin akıl sağlığı için endişelendiklerini ifade etti. Ünlü oyuncu cephesinden bir açıklama gelmedi.

Hollywood'un yıldız isimlerinden olan Jack Nicholson hakkında ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. ABD basınında yer alan haberlere göre; Jack Nicholson'ın 2021'den bu yana evine kapandığı ve yakın çevresinin de usta oyuncunun akıl sağlığından endişe ettiği belirtildi.

Nicholson, 2005'te "Baba" filminin unutulmaz oyuncusu Marlon Brando'nun ölene kadar yaşadığı Beverly Hills bölgesinde bir ev satın almıştı. Bir başka iddia ise, arkadaşlarının Nicholson'ın da Brando gibi yalnız bir şekilde ölmesinden korktukları yönünde.

İddiaların doğruluğu kanıtlanmasa da Los Angeles Lakers taraftarı olan Nicholson'ın en son 2021'de bir basketbol maçında görülmüş olması endişeleri artırdı. Beş çocuğu olan aktörün eve kapansa da çocuklarıyla evinde görüştüğü de gelen iddialar arasında.