Kendini 'Diva' ilan eden İrem Derici sosyal medyayı ikiye böldü

Attığı her adım söylediği her söz olay yaratan ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda kendini 'Diva' ilan etti. Derici'nin paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölerken ''Diva mı güldürme'' ve ''Bizim divamızsın'' gibi yorumlarda bulundu.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan İrem Derici, sık sık paylaşımda bulunuyor. Söylemleri ile gündem olmayı başaran Derici, şimdi de son paylaşımı ile adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz gün sahne aldığı konser sahnesinden paylaşımda bulunan Derici, fotoğrafına "Divalar drama yapmazlar. Biz iş yapıyoruz" notunu düştü. Ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem olurken takipçileri ikiye bölündü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları "Kendini diva ilan edemezsin", "Diva mı güldürme" gibi yorumlarda bulunurken bazı kullanıcılar ise "Bizim divamızsın" yorumunu yaptı.

"YÜZÜME TÜKÜRÜN"

28 Eylül'de Harbiye Açıkhava'da vereceği konser hazırlıklarına başlayan Derici, "Eğer ki dünya standartlarında bir konser izlemezseniz, suratımın orta yerine tükürün. Diyete de başlıyorum, Harbiye'ye kadar roket gibi olacağım" demişti.