'Kendimi hiçbir zaman sadece komedyen görmüyorum' demişti! Ecem Erkek'in en büyük hayali gerçek oldu

Ecem Erkek, Güzel Günler dizisiyle ekrana geri dönüyor. Güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı diziyle ilgili Ecem Erkek'i en çok heyecanlandırıp mutlu eden ise, Binnur Kaya ile aynı kadroda yer alacak olması. Ünlü oyuncu, Binnur Kaya ile ilgili mutluluğunu sosyal medyada paylaştı. Oyunculuk kariyerindeki hedefini Akşam TV'de yayınlanan Dizikotek programına anlatan ünlü oyuncu, 'Kendimi hiçbir zaman sadece komedyen görmüyorum' demişti.

Ecem Erkek, Güldür Güldür programı ile yıldızını parlatmıştı. Komedide son dönemin en dikkat çeken isimlerinden olan Ecem Erkek, yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Son olarak Exxen platformunun dizisi Aşk Kumardır'da rol alan ünlü oyuncu, yeni sezonda Güzel Günler adlı dizide rol alacak. Yıldıray Şahinler, Binnur Kaya ve Leyla Tanlar'ın da rol alacağı dizi, Erkek'i de en büyük hayaline kavuşturacak.

ECEM ERKEK EN SEVDİĞİ OYUNCUYLA AYNI DİZİDE

Sosyal medya hesabından dahi paylaşım yapan Ecem Erkek, kariyerinde hep Binnur Kaya ile aynı projede rol almayı istedi. BKM ile başlayan profesyonel oyunculuk ve tiyatro kariyerine Yabancı Damat, Avrupa Yakası, Aramızda Kalsın gibi komedi dizileri ve aynı zamanda Vavien, Kırmızı Oda gibi sosyolojik, psikolojik işlerde rol alan Binnur Kaya, şimdi Güzel Günler ile bir kez daha hayatın içerisinden bir hikaye ile ekranda olacak.

"KENDİMİ HİÇBİR ZAMAN SADECE KOMEDYEN OLARAK ADLANDIRMADIM"

Öte yandan Ecem Erkek, oyunculuktaki hedefini Akşam TV'de yayınlanan Dizikotek programına konuk olmuş ve oyunculuktaki hedefini şöyle anlatmıştı:

"Ben sadece oynuyorum. Kimse ile kavgam yok. Zaten kendimi hiçbir zaman sadece komedyen olarak adlandırmadım. Ben oyuncuyum, bana verilen neyse projede onu yapıyorum. O yüzden hiç kimseyle kavgam yok. Hiç kimseye karşı bir duruşum yok."