İrem Sak, Modern Kadın adlı dizinin senaryosunu yazdı

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya dizisinde hayat verdiği Tülay karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu İrem Sak, radikal bir karar aldı. Oyunculuğun yanı sıra yazarlık yönüyle de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan İrem Sak, dijital bir platform için Modern Kadın adlı kısa dizinin senaryosunu kaleme aldı.

Birçok başarılı dizi ve film projesinde rol almış olan, asıl çıkışını Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteri ile adından söz ettirdi.

Çekimlerine devam edilen Kuş Uçuşu projesi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu İrem Sak, radikal bir karar aldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İrem Sak bugüne kadar oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyordu. Sak artık yazarlık yönüyle de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu kendi yazdığı, başrolünü de kendisinin oynayacağı "Modern Kadın" kod adlı projesini seyirciyle buluşturmak için büyük bir heyecan yaşıyor. Farklı farklı hikâyeleri anlatan 10 bölümlük dijital dizide kadınların dünyası etkileyici bir dille ele alınacak.